Karijerna savjetovanja za školsku godinu 2017./2018.!

Godišnje preko 3.000 maturanata sudjeluje na našim karijernim savjetovanjima. Nisi siguran imaš li sve informacije za odabir pravog studija? Želiš saznati sve o maturi i zamkama koje krije? Dođi na besplatno Algebrino karijerno savjetovanje.

Svakog maturanta u ovoj školskoj godini čekaju brojni izazovi, a jedan od najvećih je sigurno polaganje ispita državne mature. Time će završiti jedan dio tvog školovanja i započeti novo, uzbudljivo poglavlje – studij. Da bi sve dobro prošlo (ali i započelo), važno je da se na vrijeme informiraš i doneseš prave odluke!

Želiš li saznati kako odabrati najbolji studij i zanimanje koje odgovara tvojim interesima i mogućnostima, kako rezultati državne mature utječu na upis željenog studija, kakva je navala na pojedine fakultete i koja će ti zanimanja omogućiti dobar posao? Prijavi se na Algebrino besplatno grupno karijerno savjetovanje.

Kao poseban gost dolazi nam i omiljeni profesor matematike Toni Milun koji će ti otkriti sve tajne i dodatne informacije o najzahtjevnijem ispitu na državnoj maturi.

Vidimo se 20. siječnja u 10:00 sati u Algebri u Zagrebu, u Ilici 242. S obzirom na velik interes, nemoj zaboraviti prijavit sebe i prijatelje i osigurajte si mjesto na vrijeme!

Saznat ćeš…

  • što je sve bitno kada odlučuješ o budućem zanimanju?
  • kako rezultati državne mature utječu na mogućnost upisa željenog fakulteta?
  • kako se provode ispiti državne mature i koji sve fakulteti postoje?
  • kakva je navala na pojedine studije i koliko se trebaš potruditi da bi se na njih upisao?
  • kakve su ti šanse za dobar posao i što danas traže poslodavci?
  • kako se najbolje organizirati u obvezama koje su pred tobom i proći kroz maturu sa što manje stresa?

Podsjetnik na termin karijernog savjetovanja biti će ti poslan na mail – zato nemoj zaboraviti ispuniti prijavnicu!

 

PRIJAVI SE NA BESPLATNO KARIJERNO SAVJETOVANJE:

  • Upiši fakultet koji će ti biti prvi izbor, ili fakultet na koji se planiraš upisati